Access Bars Kursus

Der kræves ingen forkundskaber, alle kan deltage.

Access Bars er en enkel behandlingsform som du kan lærer på en dag. Du vil lærer at behandle med Bars og du vil modtage Bars behandlinger. På kurset vil vi gennemgå alle punktern, og under vejledning vil Du lærer at behandle med Bars og du vil modtage Bars behandlinger. Efter kurset kan du behandle andre med Bars.

Access Bars er 32 energi-punkter på hovedet. Når disse punkter berøres/aktiveres, frigøres de begrænsende tankemønstre og overbevisninger – det der står i mellem dig og det liv du ønsker dig. Du får tømt din indre skraldespand og får mere plads til dig, og det hjælper dig til at modtage det du ønsker dig af livet.

Der er Bars for healing, krop, kontrol, kreativitet, aldring, penge, glæde, tristhed, håb og drømme bare for at nævne nogle få. Hver tanke, idé, beslutning eller overbevisning du har, der begrænser dine muligheder for at opnå det i livet, du virkelig ønsker, kan erstattes med nye muligheder og villighed til at modtage alt det du drømmer om. Access Bars kan forløse negative tanker, mønstre og overbevisninger, som du ikke længere har brug for. Det kan skabe stor glæde og afslapning samt reducere stress. Det kan forøge din evne til at modtage og tiltrække, det du virkelig ønsker og har behov for.
Selve behandlingen er meget afslappende – det er som blid zoneterapi på hovedet.

Kurset er på dansk- udførlig manual på dansk

Næste kursus:
Søndag den 20. november 2016 kl. 10,00 -18,00

Pris kr. 1.600,- inkl. manual samt diplom.
Har du deltaget på kurset før er prisen kr. 800,-

 

access-bars