Ansigtsløft med Akutryk

Med fingertryks-massage kan du stramme din hud, glatte rynker ud og give ansigtet ny glød. Og du behøver ikke andet end dine egne hænder. Programmet bygger på det faktum, at muskler altid kan trænes op til at blive strammere og fylde mere uden kunstige påvirkninger.

Mange bruger timer på at træne kroppen men glemmer ansigtet, som mere end noget andet røber vores sindstilstand, personlighed og levevis.
Tænk på, hvordan du ser ud, når du er glad – og tænk på, at et godt og frisk udseende som oftest er forbundet med både fysisk og psykisk velvære.
Vigtige faktorer som søvn, spise-, drikke- og rygevaner – viser sig på godt og ondt. Alderen spiller også ind, men har du også en stresset hverdag og mange spekulationer, sætter det sig i ansigtet. Den sunde levevis med god søvn, masser af vand og nærende kost er en forudsætning for et sundt udseende og en klar og frisk hud, men hvis du vil gøre en ekstra indsats for at bevare et frisk og livfuldt ansigt, er Akutryk en effektiv metode til at forynge og stramme ansigtet op.

Næste workshop:
kontakt mig for yderligere indormation

Pris pr. aften kr. 200,- inkl. kursusmappe, kaffe og te
Tilmelding pr. mail eller telefon 20127720